Eyefly werkt uitsluitend met gecertificeerde, veilige en luchtwaardige drones voorzien van een PH registratie. Op deze manier heeft u als opdrachtgever de zekerheid dat er met goede apparatuur wordt gevlogen.
Omdat de techniek met betrekking tot drones enorm in ontwikkeling is investeert Eyefly constant in nieuwe apparatuur om bij te blijven met innovaties.

DJI M600 Pro RTK

Eyefly heeft onlangs de DJI M600 Pro RTK aan de vloot toegevoegd. De M600 onderscheidt zich doordat deze drone opnames kan maken in zowel infrarood als RGB en volledig redundant is. Redundant betekent dat alle kritische componenten van het toestel minimaal dubbel uit zijn gevoerd. Mocht er een component falen dan blijft het toestel toch vliegen.

Met een vliegtijd van circa 35 minuten en een payload capaciteit van circa 6kg is het platform voor diverse sensoren en toepassingen geschikt. De M600 wordt veelal gebruikt met Eyefly haar 100 Megapixel camera. Zo worden grote gebieden sneller en nauwkeuriger ingewonnen en kunnen inspecties op een veilige afstand uitgevoerd worden zonder dat dit ten koste gaat van het detailniveau. Tevens is Eyefly in het bezit van een Infrarood camera voor het maken van thermografische opnames.

Een SDK (Software Development Kit) board zorgt er voor dat er extra intelligentie toegevoegd kan worden. Zo heeft Eyefly de capaciteit in huis om applicaties/software te ontwikkelen voor specifieke toepassingen.

Afbeelding van de M600 Pro RTK

DJI Inspire 2

Het nieuwste systeem van de Inspire series van DJI is de Inspire 2. De Inspire 2 is een gemakkelijk inzetbare drone die door Eyefly voornamelijk voor fotografie en video ingezet wordt. De X5S camera zorgt voor opnames zelfs tot 5.2K (Ultra HD) en door het hoge aantal frames per seconde kunnen opnames voor slowmotions gebruikt worden.
Daarnaast kan video in RAW opgenomen worden zodat in de post-processing nog veel met licht en kleur gedaan kan worden. De drone is zowel binnen als buiten in te zetten.

Afbeelding van de DJI Inspire 2

 • Gecertificeerd drone operator
 • Data-inwinning én verwerking
 • Geo-, Infra- en Bouw experts
Neem contact op
Remco Kootstra

Bedrijfsleider en projectleider

Tel: +31 (0)6 5799 4595
 remco.kootstra@eyefly.nl

 • “Veiliger, efficiënter en sneller”

  Eyefly

 • “Hoge verwachtingen? Wij maken ze waar”

  Eyefly

 • “Moeilijk bereikbare gebieden? Wij zien geen barrières”

  Eyefly

 • “Niet alleen het inwinnen van data, maar ook de professionele bewerking”

  Eyefly